Skip to main content

Ønsker du at få et uforpligtende tilbud af os?

Udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig med en konkurrencedygtig pris indenfor 24 timer.

Hos Fliserens København kommer vi gerne og giver en hånd med. Har du nogen eventuelle spørgsmål til os, så tøv ikke med at ringe.

Vores telefoner er altid åbne på hverdage mellem 09.00-19.00 og Lørdage mellem 09.00-16.00

tel: +45 40 19 00 40
Kvalitetsrensning til landets bedste priser

Fra kun 20,- kr. pr. m2 fliser!

Vi garanterer at vi har landets bedste priser, for hos os starter prisen nemlig kun ved 20 kr. pr. m2 fliser (dette gælder alle typer fliser). Desuden er fliserens 100% fradragsberettiget, hvilket betyder at du kan fratrække hele beløbet i din skattemappe.

Når du skal fratrække dit håndværkerfradrag er det vigtigt at du betaler elektronisk, det vil sige at du overfører fra din bankkonto til Fliserens Københavns bankkonto, ellers er det ikke muligt at gøre brug af håndværkerfradraget. Et håndværkerfradrag udgør 33% af den samlet regnings pris.

Få et gratis tilbud
Privat & erhverv

Vi står ved vores arbejde

Hos Flisrens København er kvalitet og service den højeste prioritet. Netop derfor holder vi altid en tæt kontakt til vores kunder, så I altid er klar over hvad vi planlægger at udføre hos jer og hvad prisen vil være.

På den måde får du tid til det som virkelig betyder noget i din hverdag, mens vi tager os af fliserensning.

Se vores ydelser

Få et uforpligtende tilbud

Har du fliser der kunne bruge en behandling – eller kender du en der har?

Hos Fliserens København kommer vi gerne og giver en hånd med. Har du nogen eventuelle spørgsmål til os, så tøv ikke med at ringe. Vores telefoner er altid åbne på hverdage mellem 09.00-19.00 og Lørdag mellem 09.00-16.00

tel: +45 40 19 00 40