Skip to main content

Har du spørgsmål?

Hos Fliserens København er vores ydelser helt simple.

Hos Fliserens København betyder det meget for os at du får den rigtige læring i vore ydelser.

Kontakt os i dag

Hvor lang tid tager en fliserens behandling?

Det kommer helt an på, hvor mange kvadratmeter fliser der skal renses. Har du  en indkørsel eller en indgang til en mindre villa, så tager en fliserens cirka 3-4 timer. Som hoved regel så tager 100 kvadratmeter fliser  ca. 3-4 timer at få dem renset og imprægneret.

Vi garanterer, grundet vores store erfaring med rensing af dine fliser, at du får et flot resultat hver gang.

Få et gratis tilbud

Hvor mange kvadratmeter fliser har jeg? Hvad koster en flise opmåling?

Som en del af vore ydelser, så er det helt uforpligtende, at bestille en GRATIS opmåling. Når du henvender dig, sender vi en specialist helt uforpligtende som måler op med vores præcise laser udstyr.

Under opmålingen gennemgår han flisernes tilstand og kommer med et forslag til den bedste løsning, med en rimelig indikation af pris for den behandling DU og specialisten bliver enige om.

Få et gratis tilbud

Hvor ofte skal mine fliser renses?

Det er et svært spørgsmål, da det er en smagssag. Vi mener dog at en fliserens skal udføres 1 gang hver 10 år, dog under forudsætning at fliserne bliver algebehandlet engang årligt. Vi tilbyder pakke løsninger så din algebehandling håndteres engang årligt af os de næste 10 år. Se vores ydelser her.

Vi kan nemt tegne et abonnement til dig, så du ikke skal bruge din tid på unødvendig planlægning.

Kontakt os

Er fliserens behandlingen fradragsberettiget?

Ja, alle vores behandlinger er 100% fradragsberettiget, hvilket betyder at du kan fratrække hele beløbet i din skattemappe. Vi garanterer at vi har landets bedste priser, for hos os starter prisen nemlig kun ved 20 kr. pr. m2 fliser.

Når du skal fratrække dit håndværkerfradrag er det vigtigt at du betaler elektronisk, det vil sige at du overfører fra din bankkonto til Fliserens København bankkonto, ellers er det ikke muligt at gøre brug af håndværkerfradraget. Et håndværkerfradrag udgør 33% af den samlet regnings pris.

Kontakt os
FLISERENS ERHVERV

Lad os være din nye samarbejdspartner, så garanterer vi at du får behandlet dine fliser i top kvalitet. Det kalder vi service på A+ niveau.

FLISERENS PRIVAT

Nu er det slut med at bruge din kostbare fritid, på selv at rense dine fliser. Vi har landets bedste priser og står altid klar til at yde byens bedste service.

Hvad er en flise imprægnering?

Imprægnering af fliser er afgørende så du forlænger dine flisers levetid og holdbarhed. Derfor er det afgørende at få imprægneret sine fliserne efter en Fliserens behandling. Hos Fliserens København tilbydes kun professionelle og miljøbevidste produkter. Se nogle af de fordele som vores imprægnering tilføjer:

  • Reducere begroning af mos, alge og skimmelsvampe.
  • Overfladen bevarer sin diffusion og skaber en selvrensende overflade.
  • Forlænger levetid.
  • Skaber en vandafvisende overflade.
  • Forebygger saltblomstreringer og frostsprægninger
Se vores ydelser

Skal man imprægner ens fliser efter en fliserens? Hvad koster det?

Imprægnering af fliser er vores anbefaling til samtlige behandlinder da, dette lukker fliseoverfladen med en beskyttende hinde de næste 15 år.

Prisen afgøres udfra den type garanti du ønsker, hos fliserens københavn tilbydes både 5, 10 og 15 års garanti. (Garantien er fra producentens side)

Vi benytter os af godkendte miljøbevidste imprægnerings produkter, vores priser på en imprægnerings behandling starter fra 12 kr. pr. m2 fliser, alt afhængigt om du vælger 5, 10 eller 15 års garanti. (Garantien er fra producentens side)

Få et gratis tilbud

Skader en fliserens mine fliser?

Svaret er NEJ, da vores fliserens kun udføres af professionelt uddannet personale, der benytter skånsomt og professionelt udstyr.

Vores personale gennemgår flisernes tilstand ved tilbudsgivning.

Er du i tvivl? Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud

Har du beskidte fliser – eller kender du en der har?

Hos Fliserens København kommer vi gerne og giver en hånd med. Har du nogen eventuelle spørgsmål til os, så tøv ikke med at ringe.

Vores telefoner er altid åbne på hverdage mellem 09.00-19.00 og lørdage 09.00-16.00.

tel: +45 40 19 00 40