Skip to main content

Ydelser

Hos Fliserens København er vores ydelser helt simple.

Kun professionel og miljøbevidst rensning af fliser og træterrasse

Gratis prøverens af 2 m2 fliser!

100 % tilfredshedsgaranti

Går du med tanken om hvad resultatet af en fliserens bliver? Så har vi løsningen til dig. Bestil en helt uforpligtende og Gratis prøverens af 2 kvadratmeter fliser.

Få et gratis tilbud

Privat Fliserens fra 20 kr. pr. m2

Hos Fliserens København er kvalitet og service den højeste prioritet. Netop derfor holder vi altid en tæt kontakt til vores kunder, så I altid er klar over hvad vi planlægger at udføre hos jer og hvad prisen vil være.

På den måde får du tid til det som virkelig betyder noget i din hverdag, mens vi tager os af dine fliser.

Vi glæder os til at høre fra dig, hvad end det er en stor eller lille opgave I ønsker vi skal udføre.

Få et gratis tilbud

Erhvervs Fliserens fra 20 kr. pr. m2 + moms

Få et godt tilbud på fliserens og algebendling for jeres firma. Hos Fliserens København tilbyder vi desuden fastløbende abonnementer, hvor vi sammen aftaler hvad jeres umilddelbare behov er. Det er uanset, om I har en indkørsel der har brug for rensning eller om det er taget, der ikke mangler rensning mere end få gange om året.

Ved at tegne et abonnement, slipper du for alt besværet med at finde en ny partner hver gang fliserne skal rengøres – alt imens vi garanterer dig smukke fliser til konkurrencedygtige priser. Vores priser starter fra kun 20 kr. pr. m2.

Vi glæder os til at høre fra dig, hvad end det er en stor eller lille opgave I ønsker at vi skal udføre.

Kontakt os i dag

Gratis opmåling af dine fliser/træterrasse

Hos Fliserens København starter vi altid med at komme ud til dig helt uforpligtende for at fortage en opmåling og vurdering af flise/træterrasse arealet.

Få et uforpligtende tilbud
Rensning

Dine fliser renses kun med professionelt og miljøbevidst udstyr, der skånsomt fjerner snavs, flisepest og alger fra overfladen. Det samlede areal opmåles så kanter, trapper og andre flisearealer er indeholdt i fliserensen.

Desinficering

Efter afrensning skal dine fliser desinficeres, der modvirker fremtidige belægning. Desinficeringen sikrer at dine fliser fremstår pæne og forebygger vækst af alger, mos og flisepest. Vi benytter kun miljøbevidste produkter.

Imprægnering

Imprægnering beskytter overfladen optimalt og mindsker mest mulig begroning af alle slags. Imprægnering sikrer en langtids holdbar overflade, da det også beskytter fliserne imod syreregn ved at forsegle og vandafvise.

Tilføjelse af fugesand

Ved fliserens forekommer det at noget af fugesandet fjernes. Derfor ligges der noget nyt friskt fyld af fugesand efter imprægneringen. Vi benytter os af den mest gængse og algeforebyggende fugesand på markedet.

Flisrens privat

Nu er det slut med at bruge din kostbare fritid, på selv at rense dine fliser. Vi har landets bedste priser og står altid klar til at yde byens bedste service.

FLISERENS ERHVERV

Lad os være din nye samarbejdspartner, så garanterer vi at du får behandlet dine fliser i top kvalitet. Det kalder vi service på A+ niveau.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor lang tid tager en fliserens?

Det kommer helt an på, hvor mange kvadratmeter fliser der skal renses. Har du  en indkørsel eller en indgang til en mindre villa, så tager en fliserens cirka 3-4 timer. Som hoved regel så tager 100 kvadratmeter fliser  ca. 3-4 timer at få dem renset og imprægneret.

Vi garanterer, grundet vores store erfaring med rensing af dine fliser, at du får et flot resultat hver gang.

Hvor mange kvadratmeter fliser har jeg? Hvad koster en flise opmåling?

Som en del af vore ydelser, så er det helt uforpligtende, at bestille en GRATIS opmåling. Når du henvender dig, sender vi en specialist helt uforpligtende som måler op med vores præcise laser udstyr.

Under opmålingen gennemgår han flisernes tilstand og kommer med et forslag til den bedste løsning, med en rimelig indikation af pris for den behandling DU og specialisten bliver enige om.

Hvor ofte skal mine fliser renses?

Det er et svært spørgsmål, da det er en smagssag. Vi mener dog at en fliserens skal udføres 1 gang hver 10 år, dog under forudsætning at fliserne bliver algebehandlet engang årligt. Vi tilbyder pakke løsninger så din algebehandling håndteres engang årligt af os de næste 10 år. Se vores ydelser her.

Vi kan nemt tegne et abonnement til dig, så du ikke skal bruge din tid på unødvendig planlægning.

Er fliserens fradragsberettiget?

Ja, alle vores behandlinger er 100% fradragsberettiget, hvilket betyder at du kan fratrække hele beløbet i din skattemappe. Vi garanterer at vi har landets bedste priser, for hos os starter prisen nemlig kun ved 20 kr. pr. m2 fliser.

Når du skal fratrække dit håndværkerfradrag er det vigtigt at du betaler elektronisk, det vil sige at du overfører fra din bankkonto til Fliserens København bankkonto, ellers er det ikke muligt at gøre brug af håndværkerfradraget. Et håndværkerfradrag udgør 33% af den samlet regnings pris.

Hvad er en flise imprægnering?

Imprægnering af fliser er afgørende så du forlænger dine flisers levetid og holdbarhed. Derfor er det afgørende at få imprægneret sine fliserne efter en Fliserens behandling. Hos Fliserens København tilbydes kun professionelle og miljøbevidste produkter. Se nogle af de fordele som vores imprægnering tilføjer:

  • Reducere begroning af mos, alge og skimmelsvampe.
  • Overfladen bevarer sin diffusion og skaber en selvrensende overflade.
  • Forlænger levetid.
  • Skaber en vandafvisende overflade.
  • Forebygger saltblomstreringer og frostsprægninger

Hvorfor vælge Fliserens København?

For os er professionel og personlig service alfa og omega. Vi sætter en ære i vores håndværk og tager derfor vores arbejde meget seriøst. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten og ligger stor vægt på, at vores kunder er tilfredse.

Derfor er vi naturligvis altid interesserede i at vide, hvis der er særlige ønsker eller noget vi kan gøre bedre.

Hos Fliserens København tilbyder vi fliserens til både private kunder og erhvervsvirksomheder i København og omegn.

Imprægner i fliser efter en fliserens? Hvad koster det?

Imprægnering af fliser er vores anbefaling til samtlige behandlinder da, dette lukker fliseoverfladen med en beskyttende hinde de næste 15 år.

Prisen afgøres udfra den type garanti du ønsker, hos fliserens københavn tilbydes både 5, 10 og 15 års garanti. (Garantien er fra producentens side)

Vi benytter os af godkendte miljøbevidste imprægnerings produkter, vores priser på en imprægnerings behandling starter fra 12 kr. pr. m2 fliser, alt afhængigt om du vælger 5, 10 eller 15 års garanti. (Garantien er fra producentens side)

Skader en fliserens mine fliser?

Svaret er NEJ, da vores fliserens kun udføres af professionelt uddannet personale, der benytter skånsomt og professionelt udstyr.

Vores personale gennemgår flisernes tilstand ved tilbudsgivning.

Generelle spørgsmål

Kender jeg prisen på forhånd?

Det korte svar er ja. Når du laver en aftale med os vil vi altid sikre os, at du ved hvad den konkrete pris er for fliserensning af dine fliser. Det betyder at der ingen skjulte gebyrer er og vi sikre derfor, at vi altid er dit sikre valg.

Kan jeg selv bestemme tidspunktet for, hvornår i kommer?

I store træk kan du selv bestemme. Det skal naturligvis passe ind med vores andre kundeaftaler, men jo før vi laver en konkret aftale, jo mere indflydelse kan du også få. Og er du en af dem der har lavet en fast aftale med os, så er det selvfølgelig den der gælder hver gang.

Få et uforpligtende tilbud på fliserens i København

Har du beskidte fliser – eller kender du en der har?

Hos Fliserens København kommer vi gerne og giver en hånd med. Har du nogen eventuelle spørgsmål til os, så tøv ikke med at ringe.

Vores telefoner er altid åbne på hverdage mellem 09.00-19.00 og lørdage og søndage mellem 09.00-16.00.

tel: +45 40 19 00 40