Skip to main content

Vi tilbyder professionel og miljøbevidst service i Gentofte. Bestil en gratis prøverens.

Fliserens Gentofte tilbyder priser fra kun 20 kr. pr. m2 fliser

Fliserens Gentofte er et erfaren og miljøbevidst firma, hvor kvalitet og troværdighed er i højsædet. Vi lægger meget vægt på at levere et flot og veludført stykke fliserens arbejde. Vi tror på vores ydelser, derfor tilbyder vi en GRATIS prøverens. Dette tror vi på, der er vejen til tilfredse og tilbagevendende kunder. Og når vores kunder er tilfredse, er vi tilfredse.

Dine fliser vil elske os! Få en GRATIS prøverens nu

Vi lægger stor vægt på at give dine fliser den bedste behandling. Derfor er Fliserens København en virksomhed, der både yder professionel og personlig service overfor vores kunder. Vi tilbyder flisrens til både private og til erhvervsvirksomheder i København og omegn – og så endda til landets bedste priser.

Fliserens privat

Nu er det slut med at bruge din kostbare fritid, på selv at rense dine fliser. Vi har landets bedste priser og står altid klar til at yde byens bedste service.

FLiserens ERHVERV

Lad os være din nye samarbejdspartner, så garanterer vi at du får behandlet dine fliser i top kvalitet. Det kalder vi service på A+ niveau.

Det siger vores kunder

Vores kunder er det vigtigste for os. Derfor sætter vi stor pris på den feedback de giver. Læs hvad de siger nedenfor – og lav endelig selv en anmeldelse over dine oplevelser med Fliserens København.

Lars JakobsenVedbæk

Tusind tak for den flotte fliserensing. Jeg er meget glad for den service Fliserens kbh tilbyder. De var der til tiden og priserne er jo helt geniale. Tak for godt arbejde.

Jon JensenHellerup

Jeg har nu fået renset mine fliser samt imprægneret dem hos fliserens Kbh. Og jeg er så glad for det. Det er så dejligt at komme hjem til rene fliser, det gør bare udsigten dét bedre.

Mariam ZulfaGentofte

Jeg giver mine varmeste anbefalinger til fliserens KBH. De er både hurtige og grundige til at udføre deres arbejde.

Sådan foregår rensning af fliser udendørs

Afrensning

Uønsket belægninger såsom flisepest og alger fjernes med vores specialudstyr som holder overfladen intakt

Desinficering

Desinficerings behandlingen efter afrensning hjælper til at modvirke dybereliggende alger og fremtidige belægninger

Imprægnering

Imprægnering af fliserne beskytter overfladen mod angreb og fjerner fremtidige belægninger

Nyt fugesand

Efter fliserens kan noget af den eksisterende fugesand forsvinde, derfor benyttes noget frisk fugesand til at fylde fugerne op

Kvalitetsfliserens til landets bedste priser

Fra kun 20,- kr. pr. m2 fliser!

Vi garanterer at vi har landets bedste priser, for hos os starter prisen nemlig kun ved 20 kr. pr. m2 fliser. Desuden er fliserens 100% fradragsberettiget, hvilket betyder at du kan fratrække hele beløbet i din skattemappe.
Når du skal fratrække dit servicefradrag er det vigtigt at du betaler elektronisk, det vil sige at du overfører fra din bankkonto til Fliserens Københavns bankkonto, ellers er det ikke muligt at gøre brug af håndværkerfradraget. Et håndværkerfradrag udgør 33% af den samlet regnings pris.

Få et gratis tilbud

Gratis prøverens af 2 m2 fliser!

100 % tilfredshedsgaranti

Går du med tanken om hvad resultatet af en fliserens bliver? Så har vi løsningen til dig. Bestil en helt uforpligtende og Gratis prøverens af 2 kvadratmeter fliser.

Bestil her

Privat & Erhverv

Vi står ved vores arbejde

Hos Fliserens Gentofte er kvalitet og service den højeste prioritet. Netop derfor holder vi altid en tæt kontakt til vores kunder, så I altid er klar over hvad vi planlægger at udføre hos jer og hvad prisen vil være.

På den måde får du tid til det som virkelig betyder noget i din hverdag, mens vi tager os af fliserensningen.

Se vores ydelser

Få tilsendt et tilbud indenfor 24 timer – Udfyld formularen

Har du fliser der kunne bruge en behandling – eller kender du en der har?

Hos Fliserens Gentofte kommer vi gerne og giver en hånd med. Har du nogen eventuelle spørgsmål til os, så tøv ikke med at ringe. Vores telefoner er altid åbne på hverdage mellem 09.00-19.00 og Lørdag mellem 09.00-19.00

+45 40 19 00 40